zondag 15 februari 2015

books

afgelopen vrijdag was het boekfeestje van charlotte meindersma in het statige huis ten haghe om haar 'wetboek voor bloggers' te vieren. dat bloggen ook (on-) geschreven regels heeft en dat je niet klakkeloos foto's, vormgeving en teksten van anderen mag gebruiken is misschien niet meer dan logisch maar zeker nog steeds niet vanzelfsprekend. het is fijn dat het nu op papier staat, in een boek zodat je 'overtreders' er eens flink mee om de oren kan slaan ;). 
er staan ook veel nuttige tips in het boek hoe je een blog kan opzetten én er staat iets over confetti in, ook niet onbelangrijk. een aanrader dit boek, niet alleen voor de beginnende blogger maar ook zeker voor de blogger die net dat stapje extra wil gaan zetten!

alice in wonderland met de schitterend illustraties van floor rieder kocht ik gisteren in de nieuwe boekwinkel in den haag waar ik naar toe was gegaan om de versjes van lars (van der werf) te laten signeren. zijn versjes maken de wereld weer een beetje mooier vind ik. hij typte voor mij een persoonlijk versje op zijn remington 2000 (ook in deze mooie mosterdgele kleur).

charlotte meindersma presented her book last friday, it's about the legal do's and dont's for bloggers. i got myself a copy of the beautiful alice in wonderland with wonderful illustrations by floor rieder. got a little poetry book from lars van der werf signed, he uses a remington 2000 to type his little poems.

Geen opmerkingen: