woensdag 9 september 2015

pilea


kleine stekjes worden groot. ik heb veel stekjes verstuurd en het is zo leuk om via instagram op te hoogte te blijven van het wel en wee van de plantjes. sommige plantjes hebben zelf al stekjes die weer worden uitgedeeld! het plantje lijkt maar niet minder populair te worden en is nog steeds niet makkelijk te verkrijgen (hallo mooi wat planten doen?!). gelukkig stekt het plantje zich makkelijk en kan je mensen er heel blij mee maken! mijn eerste pilea kreeg ik als stekje via twitter van talitha van haasstore en daar was ik toen zo enorm blij mee & daarom geef ik ze dus ook zo graag weg. voor nu is het stekjesseizoen bijna afgelopen, stekjes uit de herfst-en wintermaanden zijn niet het sterkst en groeien wat traag. 

mocht je een stekje willen kijk dan ook eens op marktplaats daar worden namelijk wel eens stekjes en planten aangeboden en hou instagram in de gaten!

imke (van het blog the au citron) was heel blij met haar stekje, zij stuurde een heel lief én mooi cadeautje wat je nu op haar blog kan zien.

1 opmerking:

Alet Venhuizen zei

Ik vind het een mooi plantje. Jammer dat ze zo moeilijk te verkrijgen zijn.