woensdag 13 juli 2016

update

hoi! lang geleden dat er een berichtje was hier, op instagram ben ik wel regelmatig maar even de tijd voor een blog lukte niet. niet dat ik daar van wakker lig hoor, mijn blog hier is gelukkig een 'niet omdat het moet maar omdat het kan' plek. (en ja die 'woorden' worden hier tot vervelends aan toe gebruikt door mij & mijn mannen :))


het is qua interieur-aanschaffen erg rustig bij mij na mijn blogpost in november (deze dus) ben ik geen kringloop meer in geweest. ik lijk wel afgekickt van het kopen-om-het-kopen (ook bekend onder het-hebben-om-het-hebben-virus).
als ik mooie zaken op instagram of pinterest voorbij zie komen ben ik blij voor de bezitter van deze zaken maar zelf hoef ik niet meer zo nodig en dat is best bevrijdend. alleen echt mooie zaken die al langer op mijn lijstje staan zoals dit potje van studio hear hear zijn nog welkom. (en ja die nieuwe bank ook hoor :))
waar ik vooral geld aan uit heb gegeven is kleding & dan vooral jurkjes, zo fijn nu ik vrij van psoriasis ben is echt winkelen ook weer een feestje, ja ook de pashokjes! ik herontdekte een aantal merken zoals: vanilia, cos, anecdote & sissy boy.
er is veel energie in mijn werk gaan zitten nu wij zo vlak voor de vakantieperiode zitten & die drukte gecombineerd met de laatste schoolweken van de jongens maakte het nogal chaotisch. het plotselinge verlies van ons konijn meneer foppe gaf daar ook nog een verdrietig randje aan.


maar het echte aftellen is nu dan toch begonnen & net als elk jaar lijkt het er op dat wij het allemaal gaan redden & kunnen vertrekken richting het zonnige zuiden in onze on-hippe maar o zo fijne sleurhut met een flinke stapel nog-te-lezen-boeken, het altijd fijne flow-vakantieboek & de hangmat!


mooie zomer allemaal & tot gauw!

Geen opmerkingen: