woensdag 10 mei 2017

denemarken

Wij gingen de afgelopen meivakantie (die al in april begon) naar Denemarken, Jutland, Ringkøbing Fjord om precies te zijn. Met zo'n superaanbieding: een huisje op een vakantiepark (not very instagrammable but travelling isn't all that Instagram wants us to believe people!) met een indoorzwembad(je) & speeltuintjes, entreekaarten voor Legoland & kaartjes voor een Vikingdorpje. Top, het gebied biedt namelijk precies dat wat ik nodig heb, vertes om in te staren... In de zomer stroomt het vast over van de toeristen maar nu kon ik ongestoord genieten van vlaktes, strand & zee en er was genoeg te ondernemen voor de kinderen in de buurt!
De vuurtoren van Lyngvig Fyr kan je beklimmen (van beneden het duin tot aan de top 228 treden) en van bovenaf heb je een heel mooi uitzicht over zee & fjord! Geen fotobewijs, er stond een straffe wind dus een fototoestel trekken daarboven, nee... maar de schitterende spiraaltrap is toch ook wat waard :).


 

Prima gebied om de winterse spinnenwebben uit je hoofd te laten waaien & een flinke dosis frisse lucht binnen te krijgen. Natuurlijk is Legoland (uurtje rijden) voor de kinderen hét hoogtepunt, daar kan zo'n vuurtoren niet tegenop! Ribe (veel winkeltjes) & Esbjerg (om samen naar de zee te staren met Mennesket ved havet) zijn leuke stadjes om te bezoeken. Er is een vliegtuigmuseum & kleine musea her en der geven je een beeld hoe men hier vroeger woonde & werkten. Leuke plek dus om 5 nachten door te brengen! 

1 opmerking:

harga cetak buku murah zei

The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin cetak buku murah wish you deign to visit my website, thank you :) cetak buku umroh haji